Știri

04.11.2019
Durerile de spate sunt atât de frecvente, încât oricine le poate resimți cel puțin o dată în viață, la un moment dat. De fapt, ele sunt atât de comune, încat mulți oameni le consideră elemente normale ale vieții moderne. Cu toate acestea, ele nu sunt doar deranjante, ci și un pericol pentru sănătatea noastră pe termen lung. Iată cateva modalități prin care poți preveni sau ameliora durerile de spate. 
citiți mai multe

04.11.2019
CE ESTE CIFOZA? Cifoza, denumită popular cocoașa, reprezintă o afecțiune a coloanei vertebrale, manifestată printr-o curbare mai mare în regiunea toracică. Din această cauză, întregul aspect al spatelui se schimbă, formându-se o cocoșă mai mult sau mai puțin evidentă.  
citiți mai multe

04.11.2019
De la o vârstă, unii dintre noi nu mai sunt la fel de flexibili și nu ne mai putem bucura de aceeași formă fizică, cum obișnuiam odată. Acest lucru se întâmplă odată cu înaintarea în vârstă, când apar problemele medicale și durerile la nivelul sistemului osos. O mare parte dintre noi se confruntă sau se vor confrunta cu cea mai frecventă afecțiune a articulațiilor - artroza, denumită popular reumatism. 
citiți mai multe

04.11.2019
Produs inovativ pentru tratamentul şi profilaxia osteoporozei şi osteopeniei cu surse naturale de calciu, fosfor şi proteine cu hidroxiapatită. Previne reducerea densității osoase la femei în postmenopauză. Osteoporoza şi osteopenia au devenit boli ai secolului, care sunt cel mai frecvent diagnosticate. ...
citiți mai multe

Server Error
500
Server Error